Under sommaren levereras enbart krukodlade växter, leveranstid 10-14 arbetsdagar. Kundtjänst stängt från 29/6 till 5/8. Mail svaras på men ej kontinuerligt.

Varför måste man ha på Skuggnätrulle över växterna

Varför måste man ha på Skuggnät över växterna?

, Av Filip Svensson,

Inledning:

Odling är inte självklart för alla. Det krävs mycket ansträngning, tid, energi och naturligtvis tålamod. Den exakta räckvidden för att få dina växter eller träd att vara friska kräver rätt teknik och naturliga källor.

Oavsett om du har din egen gård eller fält så är rätt klimat, vatten, jord och teknik ett måste. Att hålla dina grödor och växter säkra är viktigt inför oväntade klimatutmaningar.

Här hjälper vi dig med anledningar för att vintertäcka.

Anledningarna till att köpa skuggnät för dina växter och grödor:

Att köpa skuggnät är riktigt bra, eftersom de tål hårda klimat. Det ger till och med växter tillräckligt med solljus, fukt och luft att passera igenom. Det finns en mängd olika typer av skuggväv på marknaden att välja mellan. Låt oss sammanfatta några skäl och fördelar för att du ska bestämma dig enklare

1. Värt att skydda:

Om du verkligen är orolig för dina grödor eller växter är det då perfekt att använda ett skuggnätskydd. Det håller din plantering borta från djur, sjukdomar och andra skador. Bortsett från detta håller sådana nät fysiskt skydd mot stormar, kraftigt regn och hagel. Tillräckligt skydd kan förhindra att grödor skadas och göra dem friska.

2. Förhindra torka:

Att använda skuggnät kan förhindra att dina grödor blir för torra och skadade. Den överdrivna torrheten i växter kan påverka deras tillväxt och utveckling, så för att undvika detta är skuggväv bra.

3. Ingen exponering för UV-strålar:

Skuggväven hjälper till att hålla nysådda frön, blommande växter, vintergröna växter, buskar, fruktträdgårdar och odlade grödor skyddade. Ett nät av god kvalitet kan ge ett skyddande lager mellan UV-strålar och växter för att skydda dem mot skador och torrhet.

Slutsats!

Rätt skuggnät kan förhindra skador. Beställ idag på thujor.se

Taggar

Lämna kommentar

Lämna kommentar


Blog posts

  • Jord för plantering

    , Av Filip Svensson Den grundläggande guiden för att förbereda jord för plantering

    Läs mer  

  • Bevattningssystemproblem

    , Av Filip Svensson Tips för felsökning av vanliga problem med bevattningssystem

    Läs mer  

  • Blomstrande Växthus

    , Av Filip Svensson 5 viktiga tips för att upprätthålla ett blomstrande växthus

    Läs mer  

  • Friska Häckar

    , Av Filip Svensson Viktiga tips för att främja friska häckar i din trädgård

    Läs mer  

Logga in

Glömt ditt lösenord?

Har du inget konto än?
Skapa konto