Under sommaren levereras enbart krukodlade växter, leveranstid 10-14 arbetsdagar. Kundtjänst stängt från 29/6 till 5/8. Mail svaras på men ej kontinuerligt.

hembesok

Hembesök

Hembesök

Vi får ofta förfrågan att göra rådgivande hembesök inför ett planerat inköp/plantering av häckplantor eller för att bedöma möjligheterna att rädda en häck inte inköpt hos oss. Efter ytterligare förstärkningar av personalstyrkan erbjuder vi nu därför en tjänst där vi under upp till 45-minuter tillsammans med dig går igenom tex följande: - Förutsättningarna att plantera en häck - Vilka förberedande åtgärder som kan behöva vidtas - Växt (sort/storlek) som har bäst förutsättning hos dig - Vilka åtgärder som krävs för att rädda befintlig häck - Allmänt kring plantering och/eller skötsel.

OBS! I år har vi ingen möjlighet att göra hembesök över hela Sverige utan endast i Storstockholm, Storgöteborg och Nordvästra Skåne. och inom 150 km från Vadstena. Tänk även på att det inte går att spika datum eller tid - vi aviserar innan besök dagen innan och ser efter om det passar er. Tjänsten är naturligtvis inte förknippad med något påföljande köpkrav. Däremot erhåller du hela kostnaden för hembesöket, 695:- i rabatt, vid efterföljande beställning överstigande 5000:-.

Boka ditt hembesök direkt på sidan eller ring oss på telefon 08-533 323 23.

BOKA ONLINE HÄR

Logga in

Glömt ditt lösenord?

Har du inget konto än?
Skapa konto