Under sommaren levereras enbart krukodlade växter, leveranstid 10-14 arbetsdagar. Kundtjänst stängt från 29/6 till 5/8. Mail svaras på men ej kontinuerligt.

Thuja Smaragd

Vi är Thujor.se

Välkommen till Sveriges ledande leverantör av växter.

Om oss

Vi är Thujor.se

 Thujor.se drivs av ett glatt, engagerat och mycket kompetent gäng bestående av upp till 22 medarbetare under säsong, där alla har en lika viktig roll i företaget och vi strävar alla efter att uppnå och ge högsta möjliga servicenivå. 
 Vi har bedrivit verksamhet inom trädgårdsbranschen sedan 2008 och har genom åren levererat mer än 4.500.000 plantor av olika sorter, dock övervägande thujor då denna planta blivit en specialitet. Den mest uppskattade produkten vi har är tjänsten Planterad & Klar där vi utför hela förloppet från projektering, planering och plantering. Där vi också ger förlängd växtgaranti upp till 36 månader.
 Under 2022 levererades över 350 000 plantor till närmare 4000 kunder över hela Sverige varav 650 valde att även få sina plantor planterade av oss. Under högsäsong mars till nov har vi tre planteringsteam (med 2-3 man i varje) samt ytterligare personal för lossning, lastning och skötsel av lager och egna odlingar. 
Sedan 2022 har vi även förstärkt kundservicen ytterligare, där vi tidigare varit underbemannade under säsongstoppar, och har idag 6 personer som besvarar samtal och mail samt hanterar administration. Vi är övertygade om att den förstärkningen kommer att uppskattas både av nya och gamla kunder.
Vi jobbar väldigt mobilt och är mycket ute på fältet men har vår fasta punkt i Spångsholm och Allerum där våra stora omlastningslager på 10.000 kvadratmeter är belägna . Utöver dessa lageroch butiksytor har vi även en stor depå strax Norr om Stockholm, för att bättre kunna serva Storstockholm inklusive Uppsala och Mälardalen, det är dock inte möjligt att avhämta ordrar där ännu.  Försäljningspersonal stationerad i Göteborg, då även göteborgsmarknaden är stor och växande. 

Sedan våren 2018 har vi fast kontor även i Höganäs, Allerum i Skåne för att på bästa sätt serva hela Södra delen av Sverige.
Egen odling av Thuja Brabant, Thuja Smaragd, Taxus Hilii, Avenbok som odlas på KRAV mark - allt helt ekologiskt i Östergötland (Ända i Sverige). All gödning sker med organiskt gödsel från närområdet, rensning sker på mekanisk väg, ej någon form av kemiska produkter används. Dessa plantor är zonhärdad, dvs är anpassad för svenskt klimat på ett helt annat sätt en t.ex en holländsk/tysklandsodlad plantor. 

Vi strävar naturligtvis efter att ha maximalt nöjda kunder och uppfyller våra garantiåtagande så generöst som möjligt men samtidigt inom rimlighetens gränser där levande växter alltid kräver engagemang och viss kunskap av köparen. Alla eventuella problem diskuteras på ett ärligt och öppet sätt direkt med respektive kund och vi ägnar oss inte åt att köpa omdömen eller länkar eller att gnabbas i diverse forum med vare sig kunder eller konkurrenter.
 Planerna för framtiden innefattar ytterligare förbättringar i ordermottagning, leveransrutiner och eftersupport samt breddande av sortiment och tjänster. Vi tar gärna emot dina förslag om förbättringar eller idéer om samarbeten för försäljning eller distribution, använd i så fall kontaktformuläret här på sajten. 
Thujor.se drivs av Svedberga Plantskola AB (556762-9612) och vi har levererat thujor, och andra häckväxter, sedan 2008. Sedan  2019 drivs Svedberga Plantskola som koncern - Svensk Häckplantering AB kommer hantera försäljning och tjänster som har med plantering och skyddstäckning att göra.

 

2022 fick vi förmånen att leverera plantor till Mongoliet i deras försök att få till stånd ett återskapade av miljön efter Gruvexploatering som skett i landet. Vi tackar för förtroendet som getts oss!

2022 Erhöll vi högsta kreditvärdighet AAA
2023 Egen trädgårdsdesigner i teamet, fördjupat samarbete med leverantörer, och vi är nu även återförsäljare av Hasselfors produkter.

Skicka oss din fråga

Kontakta oss

Logga in

Glömt ditt lösenord?

Har du inget konto än?
Skapa konto