Under sommaren levereras enbart krukodlade växter, leveranstid 2-10 dagar. Kuntjänst stängt 21/6. Kundtjänst stängt från 29/6 till 5/8. Mail svaras på men ej kontinuerligt.

Planterad & Klar, så fungerar det

1. PLANERA DIN PLANTERING
Mät planteringssträckan, försök att avgöra befintlig kvalité på jorden genom att gräva några hål på planteringssträckan.

2. VÄLJ LÄMPLIG VÄXTSORT FÖR DIN PLANTERING.
Att läsa på angående olika plantors egenskaper är ett bra sätt för att slutresultatet ska bli som du tänkt dig.

3. FYLL I STEGEN I PRISBERÄKNAREN
Var så noggrann du kan för att undvika extra kostnader i efterhand.

4. CHECKA UT
När du känner dig nöjd lägger du produkten i varukorgen, gå vidare till kassan, välj betalsätt och checka ut. Bekräftelse på ditt köp mailas till dig.

5. VAD HÄNDER NU?
När vi tagit emot din order påbörjas processen att boka plantor, beställa transporter och schemalägga din plantering. Ett datum när vi kommer utföra planteringen mailas till dig inom 5-14 dagar.

6. ARBETET PÅBÖRJAS
Projektet inleds med att plantor, jord och tillbehöver skickas ut till er. Allt är förpackat på ett sådant sätt att ni inte behöver öppna pallarna eller bevattna växterna. Planteringspersonalen kommer ofta samma dag eller dagen efter och utför arbetet.

7. DIALOG MED PLATSANSVARIG
Det är viktigt att du/ni har en dialog om önskemål kring planteringen med ansvarig planteringsledare så att vi kan utföra ett så bra arbete som möjligt. Även mycket viktigt att ni märker ut om det finns fiber eller telekablar som måste beaktats under arbetet.

8 . AVSLUT, GENOMGÅNG & GODKÄNNANDE
När vi avslutat planteringen får du en skötselgenomgång av planteringspersonalen. De berättar och visar hur plantorna ska bevattnas, klippas och eventuellt vintertäckas. När du känner dig nöjd och godkänt arbetet är vi nöjda och kör vidare till nästa plantering.

Logga in

Glömt ditt lösenord?

Har du inget konto än?
Skapa konto